Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Eugen NicolaescuCu ocazia Forumului European al Obezităţii, care a avut loc recent, la Bucureşti, ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat că, în viitor, s-ar putea introduce sancţiuni pentru cei care nu au grijă de sănătatea lor.

În contextul subiectului privind Programul naţional de evaluare a stării de sănătate a populaţiei, care s-a desfăşurat în perioada 2007-2008 şi care a cuprins aproape toată populaţia României, ministrul Sănătăţii a declarat că populaţia trebuie să înţeleagă responsabilitatea asupra propriei sănătăţi. „Spun aproape pentru că o parte din cetăţeni nu au vrut să se prezinte la un asemenea program. Şi ne gândim ca, în viitor, să introducem sancţiuni împotriva celor care nu vor să aibă grijă de sănătatea lor. Statul oferă toate posibilităţile, dar şi cetăţeanul trebuie să aibă responsabilitate, pentru că, până la urmă, trebuie şi el să înţeleagă că, aşa cum îşi poartă de grijă, aşa va trăi", a declarat ministrul, citat de realitatea.net.

Potrivit rezultatelor programului naţional derulat în 2007-2008, mai mult de jumătate din populaţia României, mai precis 54%, avea tendinţe de obezitate. Din acest procent, 12% erau elevi, iar circa 29%, tineri sub 35 de ani.

„Îngrijorătoare cifre şi, ca atare, politicile publice trebuie să plece de la radiografia pe care o întâlnim în cadrul societăţii. Indicele de masă corporală, cu cât este mai mare, cu atât determină riscul de îmbolnăvire, mai ales în domeniul bolilor cardiovasculare şi diabet. Mai ştim că persoanele supraponderale au un risc de deces de 1,5 ori mai mare decât persoanele care nu sunt supraponderale. Nu putem lăsa lucrurile la nivel numai de identificare, de fotografiere, de diagnosticare", a mai spus Nicolăescu.

Back To Top