Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

botez printul georgeBebeluşul prinţului William şi al ducesei de Cambridge, prinţul George, va fi botezat miercuri, la trei luni şi o zi de la naştere.

Botezul regal a fost organizat ca un eveniment intim: Regina Elizabeth a II-a şi alţi 21 de invitaţi vor asista, miercuri, la botezul prinţului George, al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, potrivit listei oficiale de invitaţi anunţată de părinţii prinţului, William şi Kate.

Suverana britanică, în vârstă de 87 de ani, şi soţul ei, prinţul Philip, în vârstă de 92 de ani, străbunicii prinţului George, vor fi prezenţi la această ceremonie intimă, la fel ca şi prinţul Charles, bunicul pe linie paternă, soţia acestuia, Camilla, şi prinţul Harry, titrează ziarulring.ro.

Bunicii pe linie maternă, Carole şi Michael Middleton, se vor afla şi ei în rândul invitaţilor, la fel ca fratele şi sora ducesei de Cambridge, James şi Pippa Middleton.

Părinţii prinţului George, prinţul William şi ducesa de Cambridge, au ales şapte naşi de botez pentru fiul lor, în principal foşti colegi de şcoală şi prieteni vechi ai cuplului princiar britanic. Naşii prinţului George sunt Oliver Baker - pe care cuplul princiar l-a cunoscut la Universitatea St. Andrews, Emilia Jardine-Paterson - o bună prietenă a ducesei Catherine, Hugh Grosvenor, Jamie Lowther-Pinkerton, Julia Samuel, William van Cutsem, dar şi Zara Tindall, verişoara prinţului William.

Cei şapte naşi de botez, ale căror nume au fost anunţate miercuri dimineaţă, demonstrează faptul că ducele şi ducesa de Cambridge au preferat să nu respecte tradiţia potrivit căreia naşii bebeluşilor princiari trebuie să provină din rândul familiei regale britanice sau din familiile regale străine, alegând în schimb prieteni apropiaţi cu rolul de a-l ghida în viaţă pe primul lor copil.

Prinţul George va fi botezat la ora 14.00 GMT, de către Justin Welby, arhiepiscopul de Canterbury, în Capela Regală a palatului Saint-James din Londra. Ceremonia va fi privată, a precizat palatul Kensington.
În Capela Regală a Palatului Saint James a fost depus sicriul prinţesei Diana, mama prinţului William, înainte de funeraliile acesteia, la catedrala Westminster, în 1997.

Potrivit tradiţiei, prinţul George va fi botezat cu apă din râul Iordan, turnată în cristelniţa din argint decorată cu nuferi, utilizată de mai multe generaţii de familia regală britanică pentru acest tip de ceremonii religioase. Prinţul George va purta cu această ocazie o replică a rochiţei din dantelă şi satin pe care a purtat-o fiica cea mare a reginei Victoria în 1841.

Numeroşi admiratori ai familiei regale britanice s-au adunat deja în spatele barierelor de securitate din jurul edificiului, miercuri dimineaţă, în speranţa că vor putea să îl zărească pentru câteva clipe pe „bebeluşul regal" şi pe membrii familiei sale, mai relatează sursa citată.

Între timp, prinţul George a primit deja un cadou de botez chiar din România: familia contelui Kalnoky Tibor, din Covasna, i-a dăruit bebeluşului un câmp cu flori sălbatice din judeţ.

Sursa foto: gandul.info

Back To Top