Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

regele-MihaiPorţile Palatului Elisabeta din Bucureşti vor fi deschise pe 8 noiembrie, de la ora 10.00, tuturor celor care vor să îi ureze Regelui Mihai I „La mulţi ani", cu ocazia zilei de naştere şi a onomasticii, informează biroul de presă al Majestăţii Sale.

„În ziua de vineri, 8 noiembrie 2013, la ora 10, Regele Mihai I deschide porţile Palatului Elisabeta tuturor celor care doresc să-i ureze la mulţi ani cu ocazia zilei de naştere şi a zilei onomastice. Majestatea Sa împlineşte 92 de ani în ziua de 25 octombrie 2013, iar în ziua Sfinţilor Mihail şi Gavriil sărbătoreşte public ziua de naştere, împreună cu cea onomastică. Români din toată ţara şi din Basarabia sunt aşteptaţi cu plăcere la Palatul Elisabeta. La ora 11.00, Majestatea Sa va ieşi în balconul palatului, pentru a saluta participanţii. Cu ocazia evenimentului, va avea loc, timp de trei sferturi de oră, un concert în grădina palatului. Intrarea este liberă, fără invitaţii", precizează biroul de presă al Majestăţii Sale.

Back To Top