Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

liviu-lucaLiviu Luca a fost adus de poliţişti la DNA, procurorii aducându-i la cunoştinţă că a fost pus sub învinuire în dosarul privind Realitatea Media, în care sunt cercetate 12 persoane, precum şi firmele Realitatea Media, Strategies Research Investments şi Rovigo.

Liviu Luca a declarat, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, că a fost adus de poliţişti la DNA, în baza unui mandat de aducere.

El a precizat că a fost citat o singură dată să se prezinte la DNA, însă le-a comunicat procurorilor că nu poate veni întrucât atunci era plecat la Bruxelles.

Firmele Realitatea Media, Strategies Research Investments - deţinută de Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru - şi Rovigo, fostul administrator judiciar al Realitatea Media, sunt urmărite penal în dosarul în care sunt învinuite şi 12 persoane, anunţa în 17 octombrie Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

CLICK AICI PENTRU DEZVĂLUIRILE APH DESPRE PERSOANELE VIZATE ÎN DOSAR

DNA precizează că a fost începută urmărirea penală faţă de cele trei persoane juridice în dosarul privind activităţile infracţionale desfăşurate în cadrul procedurii de insolvenţă a SC Realitatea Media SA.

Astfel, SC Realitatea Media SA este urmărită penal pentru spălare de bani, având în vedere că, potrivit anchetatorilor, "există date şi indicii temeinice că a fost finanţată cu bani proveniţi din evaziune fiscală, transferul banilor fiind realizat sub forma unor contracte de împrumut".

A doua firmă urmărită penal în acest dosar este SC Strategies Research Investments SRL, a lui Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru, în sarcina căreia s-au reţinut infracţiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, având în vedere că există date şi indicii temeinice potrivit cărora, în favoarea acestei societăţi au fost falsificate documente, prin antedatare, pentru a modifica registrul acţionarilor, potrivit DNA.

"Documentele astfel modificate au fost depuse la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, unde s-au formulat cereri de înregistrare a menţiunilor privind schimbarea acţionariatului, în scopul prejudicierii creditorilor SC Realitatea Media SA", susţin procurorii.

APH A SCRIS AICI despre încrengătura de interese şi conexiunile în care sunt implicate personajele vizate de procurorii anticorupţie.

ALTE ARTICOLE PE TEMĂ

APH EXCLUSIV: Cosmin Guşă a cumpărat de la Vântu o parte din acţiunile PSV Company

DNA, percheziţie la Măricel Păcuraru – Acuze de înşelăciune şi delapidare la Realitatea TV / Bonus: Alpha TV şi Realitatea TV, ţânţarii din ecuaţia Luca-Vântu

APH EXCLUSIV. Astăzi, 10 noiembrie, ELBAHOLD LIMITED a vândut acţiunile PSV Company către controversatul om de afaceri Maricel Păcuraru

MÂNA LUNGĂ A LUI VÂNTU. Astăzi, 10 noiembrie, ELBAHOLD LIMITED , societatea lui Vântu, a vândut acţiunile PSV Company / Cine e Maricel Păcuraru, noul acţionar majoritar

 

Back To Top