Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

evadat stancu dumitru bogdan sebastianUn deţinut de la Penitenciarul Ploieşti a evadat, în această dimineaţă de la punctul de lucru S.C. APLAST S.A. din localitatea Ceptura, judeţul Prahova, situat la aproximativ 30 km. de municipiul Ploieşti. 

STANCU DUMITRU BOGDAN SEBASTIAN era condamnat definitiv la 2 ani de închisoare pentru infracţiunea de complicitate la înşelăciune şi executa pedeapsa în regim semideschis. Omul nu are antecedente penale, nu a fost sancţionat disciplinar şi situaţia sa urma să fie analizată în comisia de propuneri pentru liberare condiţionată la data de 15.12.2013.

În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces – posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Prahova.

Back To Top