Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

camera-supraveghere-exteriorCei de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) sunt hotărâţi ca nici pasărea cerului să nu treacă fără rovinietă.
Aşa că, atenţie şoferi! Începând de luni, încă 18 camere de monitorizare au fost instalate pentru a detecta maşinile care circulă fără rovinietă şi, până la sfârşitul anului viitor, vor mai fi montate încă 45.Adică numărul „filtrelor" va fi dublat!

"Până în acest moment în reţeaua rutieră naţională se aflau în funcţiune 24 de puncte de control (10 fixe, 14 mobile). Prin adăugarea celor 18 vom spori cu 75% gradul de control al autovehiculelor din trafic. În perioada următoare, până în toamna anului 2014, vor mai fi instalate încă 45 de camere, ceea ce înseamnă creşterea şi întărirea sistemului de supraveghere cu aproape 100%", se arată într-un comunicat al CNANDR.
"Instalarea celor 63 de noi camere va duce la o creştere considerabilă a veniturilor rezultate din această taxă. Numărul mai mare de puncte de control generează creşterea gradului de plăţi voluntare a rovinietei cu un procent de minim 25%", susţin cei de la CNADR.
Camerele au fost amplasate strategic, în puncte care nu pot fi ocolite de şoferi, iar pe timpul nopţii, sistemele de supraveghere vor detecta plăcuţele maşinilor şi în infraroşu.

Sursa: rtv.net

Back To Top