Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

cutremurCel mai important este ca, atunci când vă aflaţi în incinta unei clădiri, să căutaţi urgent cel mai sigur loc. Dacă vă aflaţi în locuinţa proprie, locul trebuie identificat din timp, în zona elementelor de rezistenţă ale locuinţei.

Specialiştii recomandă cu tărie să nu folosiţi scările sau liftul, elemente care presupun cel mai ridicat factor de risc în cazul unui cutremur.
De asemenea, ar trebui să aveţi PREGĂTITĂ DIN TIMP o trusă care să conţină apă şi conserve, lanternă şi medicamente, dar şi un FLUIER!
Potrivit ghidului, trusa de supravieţuire trebuie verificată cel puţin o dată pe an şi reînnoită cu obiectele necesare. Aceasta cuprinde, pe lângă apă şi alimente, medicamente şi materiale de uz medical, produse de igienă, copii ale actelor de identitate, precum şi materiale de primă necesitate, cum ar fi lanterna, pătura sau fluierul.
De asemenea, ar trebui să fie stabilit un punct de întâlnire cu membrii familiei după producerea cutremurului şi aceştia să fie pregătiţi să se descurce singuri pentru cel puţin trei zile.
Strategia echipelor de intervenţie în caz de cutremur este clară.
Prima etapă presupune alocarea resurselor pentru rezolvarea cazurilor primite prin numărul unic de urgenţă 112. Apoi este evaluată situaţia şi este stabilit modul de acţiune pe termen lung.
După aceea este pus în aplicare Planul Roşu de Intervenţie - plan de ridicare a capacităţii operaţionale a SMURD, raportat la numărul victimelor, fiind suplimentate efectivele proprii şi mijloacele de intervenţie în funcţie de natura situaţiei create. Urmează evacuarea populaţiei spre zone sigure, adăpostirea şi hrănirea acestora prin grija autorităţilor locale, precum şi restabilirea stării de normalitate după ce au fost salvate sau evacuate persoanele din zonele afectate.
Pentru evacuare se au în vedere în primul rând persoanele cu capacităţi motrice reduse sau cele care necesită îngrijiri medicale, unităţile de învăţământ, dacă este cazul, urmând gradual evacuarea şi cazarea tuturor persoare din zonele afectate.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, în prezent este o mare diferenţă faţă de 1977 în ceea ce priveşte gestionarea unei eventuale catastrofe generate de un seism mare. Tehnica de intervenţie prezintă o capacitate de răspuns crescută. De asemenea, există o evidenţă a clădirilor cu grad ridicat de risc, ceea ce permite intervenţia rapidă şi precisă în astfel de situaţii. Totodată, există planuri de acţiune concrete de realizare a măsurilor de salvare, evacuare şi protecţie a populaţiei.

MEDIAFAX

Back To Top