Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

isuEchipajele din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino" Prahova au avut parte de un sfârşit de săptămână fierbinte. Pompierii au intervenit prompt pentru stingerea unor incendii izbucnite în localităţi de pe raza judeţului, dar şi în alte scopuri.

Urlaţi: Focul s-a întins de la aragaz

Pompierii au reuşit să salveze cea mai mare parte din bunurile unei familii a cărei locuinţă a luat foc. Valoarea totală a pagubelor a fost de 5.000 de lei în urma incediului izbucnit la acoperişul casei şi o anexă, dar au fost salvate bunuri de apx. 100.000 de lei. Cauza probabilă a incendiului a fost lipsa supravegherii aragazului în funcţiune sau supraîncălzirea acestuia.
Tot în Urlaţi, pe strada Orzoaia de Jos, pompierii au lichidat un incendiu izbucnit la un spaţiu comercial. Au ars aproximativ 10 kg de deşeuri menajere.

Băicoi: Anexe înghiţite de flăcări

În localitatea Băicoi, pe Strada Republicii, a izbucnit un incendiu la o anexă gospodărească. Aceasta a ars pe o suprafaţă de 30 de mp. De asemenea, au fost mistuite de flăcări aproximativ 300 de kilograme de furaje, dar şi o bună parte din provizia de lemne de foc a familiei. Incendiul s-a propagat şi la anexa învecinată, unde au ars aproximativ 20 mp acoperiş, 1000 kg furaje, 2 metri de cherestea şi acoperişul garajului. Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 500.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 20.000 lei. Cel mai probabil, incediul s-a produs pe fondul amplasării necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de mijloacele de încălzit.

Şirna: Incendiu la hectar

În satul Tăriceni, comuna Şirna, o suprafaţă de circa 5 hectare de furaje a ars din cauza nerespectării condiţiilor de siguranţă privind focul în spaţii deschise.

Berceni: Un foc de paie

În localitatea Berceni, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren aflat în proprietatea Consiliului Local.

De la cartuşe şi grenade...

În Azuga au fost descoperite trei grenade defensive şi nouă cartuşe. Pompierii au intervenit cu tehnica din dotare, iar acţiunea de asanare s-a desfăşurat în condiţii de siguranţă.

... la proiectile

Un proiectil de calibrul 82 a fost identificat la Negoieşti, în comuna Brazi. Şi aici, acţiunea pompierilor s-a desfăşurat în condiţii normale, bomba fiind ridicată fără incidente.

Ploieşti: Moartea n-a intrat pe uşă

La solicitarea locatarilor, pompierii au intervenit pentru deblocarea uşii unui apartament. Înăuntru, aceştia au descoperit-o decedată pe proprietara locuinţei, Virginia A., în vârstă de 83 de ani.

Back To Top