Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

viceprimar iulian teodorescuViceprimarul Iulian Teodorescu a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că trei cinematografe ar putea intra în patrimoniul municipiului.

Deocamdată, Ploieştiul are un singur cinematograf de stat funcţional: fostul cinematograf Patria, actual Cinema Premiera. Totuşi, spaţiile a trei foste cinematografe vor intra în patrimoniul municipiului.
„Cinematograful Modern ar putea fi amenajat pentru spectacole ale Teatrului Toma Caragiu. Suntem în negocieri şi pentru Scala, pentru stabilirea unei chirii. Vom primi în patrimoniu cinematografele Modern, Cinemascop şi Tineretului. La Tineretului vom avea numai sala, restul a fost retrocedat", a declarat viceprimarul Iulian Teodorescu.

Până în 1990, în municipiu funcţionau cinci cinematografe din care patru au fost închise ori pentru că imobilele în care funcţionau au fost retrocedate, ori din lipsă de spectatori.

Back To Top