Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

job-stressDeja se știe: stress-ul săptămânii de lucru ucide. Conform ultimelor date științifice, miercurea au loc cele mai multe sinucideri, pentru că weekend-ul trecut e deja o vaga amintire, iar weekendul următor pare mult prea îndepărtat. Stressul ne afectează pe toți și avem nevoie de supape pentru elibera tensiunea acumulată.

 

Presară un pic de scorțișoara în cafeaua de dimineață! Îi va da un gust mai special, iar mirosul scade nivelul de anxietate și stimulează regiunea creierului responsabilă de atenție și concentrare.

Ia prânzul în afara biroului! Ia-ți pachetul și du-te afară, pe cea mai apropiată bancă, sub un copac, undeva unde să ai parte de câteva minute de aer, soare, verdeață, să privești oamenii trecând și să-ți faci mintea să se gândească la alte lucruri decât serviciul. Gândul la această pauză îți va crește nivelul de adrenalină, care te ajută să-ți păstrezi buna dispoziție.

Fă-ți un CD cu muzica preferată! Dacă tot stai în trafic, dă la maxim muzica preferata și, dacaîți vine, cântă și tu cât te ține gura, chiar dacă nu știi toate cuvintele. N-au decât să se holbeze la tine cât vor ceilalți șoferi - ai să constați că muzica îți menține buna dispoziție, iar cântatul nu numai că te amuză, dar te ajută să eliberezi tensiunea acumulată în organism.

Începe să-ți faci planuri pentru weekendul următor! Pentru o ieșire încă de la jumătatea săptămânii. Chiar și numai imaginându-ți cum te vei distra îți va trimite creierul instantaneu în vacanță.

Pune-ți o floare pe birou! Nu trebuie să fie scumpă, doar colorată. De exemplu, galbenul e asociat cu sentimentul de fericire, iar roșul cu încântarea.

Pune-ți un desktop amuzant! Sau o poză cu cineva drag, sau cu tine într-o ocazie deosebită. De fiecare dată când îl vei vedea îți va stârni emoții pozitive și va reduce instantaneu mare parte din nivelul de stress.

Ține într-un sertar la birou o cremă de mâini cu miros plăcut! Preferabil lavandă, a cărei aromă are proprietăți calmante. Folosește-o din când în când, în timpul zilei. Va contracara efectele nocive ale săpunului aspru de la toaletă asupra pielii tale, iar masajul ușor pe care-l faci degetelor și mâinilor cu această ocazie te va ajuta să te relaxezi.

Bagă în gură un pătrățel de ciocolată neagră! Să fie cu peste 70% cacao, închide ochii și savurează-l – îți va da un plus de energie aproape la fel de puternic ca o ceașcă de cafea.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Back To Top