Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

brazi-coloratiPloieştiul nu are, deocamdată, buget pentru sărbători. Viceprimarul Iulian Teodorescu a declarat, recent, că firmele importante care au sedii pe arterele principale ale oraşului trebuie să pună umărul la împodobire, iar pentru sărbători am putea vedea brazi artificiali în parcuri, pentru că sunt mai ieftini.

Reducerea cheltuielilor este prioritară chiar şi de sărbători, aşa că reprezentanţii Prmăriei Ploieşti analizează posibilitatea de a micşora absolut orice cheltuială în privinţa împodobirii oraşului de Sărbători.

Potrivit viceprimarului Iulian Teodorescu, deocamdată este alocat „zero buget pentru sărbători".
„Pentru sărbătorile de iarnă, împreună cu Departamentul de Comunicare, încercăm să avem o relaţie cu marile firme din Ploieşti, cu firmele care sunt în apropierea axelor centrale Nord-Sud şi Est-Vest ale Ploieştiului, să îi convingem, pe de o parte, să-şi amenajeze în spritul sărbătorilor, zona adiacentă, pe de altă parte, să îi convingem să participe la ceea ce vor însemna acţiunile de ajutorare a persoanelor cu probleme şi a programelor artistice pe care vom încerca să le facem. La ora aceasta, pornesc de la zero buget şi este nevoie de participarea tuturor pentru a face şi în Ploieşti o atmosferă de sărbătoare", a menţionat viceprimarul.
„În privinţa iluminatului public ornamental, avem nişte proiecte. Vom reduce costurile cam la 15% din ce a însemnat cheltuiala de acum doi ani. Deocamdată, încercăm să găsim ofertanţii pentru iluminatul public ornamental şi, în funcţie de ofertele pe care le primim, vom vedea ce vom face. Eu am solicitat să ni se facă oferte în ceea ce înseamnă împodobirea Ploieştiului la un nivel normal, nu extrem de scump, nu extrem de strălucitor. Vom aloca pentru iluminatul public cam jumătate din ceea ce a însemnat suma cheltuită acum un an. Atunci s-au cheltuit cam 2,4 milioane de lei, eu mă gândesc că am putea să facem ceva cu jumătate", a menţionat Iulian Teodorescu.

Ploieştenii ar trebui să nu se aştepte, anul acesta, nici la brazi foarte frumoşi în parcuri. „Brazii încercăm să îi asigurăm foarte ieftini. Au fost nişte sume enorme acum un an, probabil că anul acesta vor fi electrici sau ecologici dacă sunt mai ieftini, dar trebuie să studiem întâi ofertele", a mai precizat viceprimarul.

În această iarnă, SGU se va ocupa de montarea instalaţiilor electrice ornamentale.

Back To Top