Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

hot sgu ploiestiÎn noaptea de joi spre vineri, un ploieştean a fotografiat o persoană care fura piatră decorativă din materialele pregătite de către angajaţii SGU pentru amenajarea unor ronduri, în cartierul de vest al municipiului.

„În ciuda eforturilor SC SGU Ploieşti SRL de a reamenaja şi întreţine zonele verzi din municipiu, unele persoane continuă să sustragă materialul dendro-floricol plantat pe aceste spaţii sau alte elemente utilizate în cadrul amenajării lor. Astfel, un cetăţean a trimis, pe e-mailul societăţii, o fotografie a unei persoane care sustrăgea, în noaptea de 31 octombrie a.c., o parte din piatra decorativă utilizată la amenajarea spaţiul verde de pe strada Domnişori, din Cartierul de Vest al municipiului. Precizăm faptul că zona verde a fost reamenajată în cursul acestei săptămâni de către personalul specializat al societăţii noastre", ne-a explicat Adela Frăţilă, purtătorul de cuvânt al instituţiei.
Voi recunoaşteţi hoţul?

Back To Top