Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

vaccinare antigripalaCampania de vaccinare antigripală gratuită din sezonul rece 2013-2014 va începe cu întârziere. Licitaţia pentru cumpărarea dozelor din import a fost anulată.

Cei care vor să se vaccineze gratuit împotriva virusului gripal mai au de aşteptat. Deşi Ministerul Sănătăţii anunţa că va demara campania începând cu 15 noiembrie, acest lucru nu se va întâmpla, pentru că dozele nu există încă.

Licitaţia pentru achiziţionarea a 600.000 de doze de vaccin din import a fost anulată. 400.000 de doze de vaccin, distribuite prin programul naţional de imunizare împotriva gripei, vor fi produse la Institutul Cantacuzino.

Însă acestea vor fi disponibile abia la sfârşitul lunii decembrie. Cei care nu mai doresc să aştepte imunizarea gratuită, o pot face contra cost, cu vaccin din import, relatează digi24.ro.

Până atunci, cei care doresc să se vaccineze din timp împotriva gripei pot achiziîiona vaccinul din farmacii, la preţul de 25 de lei.

Back To Top