Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

protest profesoriMiercuri, 6 noiembrie, peste 8.000 de angajaţi ai instituţiilor de învăţământ din întreaga ţară sunt aşteptaţi în Capitală pentru un protest de mare amploare. Sindicaliştii spun că va fi cel mai mare protest al cadrelor didactice, de până acum.

Săptămâna protestelor angajaţilor din învăţământ a început după mitingul halatelor albe, din weekend. Dacă luni, 4 noiembrie, peste 1.000 de sindicaliştii din Federaţia „Spiru Haret" au protestat în faţa Parlamentului, miercuri, peste 8.000 de sindicalişti din Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar vor protesta în faţa Guvernului.

Mitingul este programat să înceapă la ora 11.00, în Piaţa Victoriei.

Profesorii din Timişoara au pornit la drum spre Capitală chiar în această dimineaţă, pe cheltuiala proprie, astfel încât să poată ajunge până mâine la protest. În semn de solidaritate cu ei, mii de studenţi timişoreni vor intra miercuri la ore cu banderole albe pe braţ, relatează digi24.ro.

Săptămâna trecută, profesori din toată ţara s-au aflat timp de trei zile în grevă de avertisment (japoneză) protestând împotriva salariilor mici, a tăierii sporurilor, blocării posturilor şi a faptului că nu au mai primit bani de navetă.

Mitingurile din Învăţământ nu se opresc aici. După cele două proteste ale dascălilor din preuniversitar, vor ieşi în stradă studenţii, pe 13 noiembrie.

Ieri, peste 1.000 de profesori afiliaţi la Federaţia Sindicală Spiru Haret au protestat în faţa Palatului Parlamentului. Ei au cerut alocarea a 6% din PIB pentru Educaţie, salarii mai mari şi depolitizarea sistemului, mai relatează sursa citată.
Un profesor debutant nu câştigă mai mult de 700-800 de lei lunar, iar unul cu 25 de ani vechime şi toate gradele didactice luate ajunge la 2.000 de lei.

Back To Top