Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

documente dosarZiua de marţi a avut, cu siguranţă, un ceas rău pentru un bătrân din Ploieşti care a încercat să sustragă un document dintr-un dosar aflat la Tribunalul Ploieşti, dar a fost prins de jandarmii care l-au dus la Parchet pentru cercetări.

Sustragere de înscrisuri oficiale se numeşte fapta pentru care, lui Constantin C., de 71 de ani, din Ploieşti, i-a fost întocmit un nou dosar, marţi, 5 noiembrie. Echipajul de jandarmi care asigură paza şi protecţia Judecătoriei Ploieşti l-au surprins pe bărbat în timp ce a rupt un document dintr-un dosar din arhiva instituţiei, pe care îl solicitase spre studiu, şi încerca să îl ascundă în geanta pe care o avea asupra sa.

Dosar cu acte de constatare pentru fapta susceptibilă de „sustragere sau distrugere de înscrisuri" a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, în vederea continuării cercetărilor.

Back To Top