Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

Mariana-CampeanuDosarele de pensie deschise intre 1 ianuarie 2011 şi 22 ianuarie 2013 vor fi recalculate, în urma publicării motivării decizei CCR cu privire la Legea pensiilor.

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat, la Realitatea TV, că speră ca recalcularea acestor pensii să fie finalizată până la sfârşitul anului, astfel încât, incepând de anul viitor, să fie returnaţi banii. „Nu se poate ca oamenii să rămână fără acest drept. Nu se vor tăia pensiile. Coeficienţii sunt mai mari pentru 2011 si 2012 decât cei din 2013. Nu am hotărât dacă banii vor fi daţi într-o singură tranşă sau mai multe", a spus Câmpeanu.

Ministrul a evitat să spună dacă există bani în buget pentru această recalculare, arătând că estimările nu sunt încă finalizate.

Din 2014, BANI mai mulţi pentru PENSII

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat, pe 31 octombrie, că prevederile din OUG nr. 1/2013 declarate neconstituţionale erau prevăzute în Legea pensiilor, dar au fost prorogate de Guvernul Boc, astfel că, prin ordonanţă, ele au fost puse în aplicare.

CCR susţine că persoanelor al căror drept la pensie s-a deschis începând cu luna ianuarie 2011 până la data de 23 ianuarie 2013 li se vor aplica dispoziţiile art.170 din Legea nr.263/2013.

Curtea Constituţională a admis, în 29 octombrie, excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului 1/2013 şi a constatat că aceste dispoziţii de lege încalcă principiul neretroactivităţii legii civile.

Prevederile declarate neconstituţionale stabilesc: „(2) Indicele de corecţie prevăzut la alin. 1 se aplică şi punctajelor medii anuale calculate pentru persoanele ale căror drepturi de pensie s-au deschis începând cu luna ianuarie 2011. (3) În situaţia persoanelor prevăzute la alin. 2, indicele de corecţie se aplică asupra punctajului mediu anual cuvenit sau aflat în plată în luna intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă".

Alin. 1, la care face trimitere alin. 2, prevede că în anul 2013 indicele de corecţie care se aplică punctajului mediu anual determinat conform prevederilor art. 95 din Legea nr 263/2010, cu modificările şi completările ulterioare, este 1,06, mai relatează sursa citată.

Back To Top