Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

medicamenteÎn farmacii sunt vândute medicamente false, susţin reprezentanţii Agenţiei Naţionale a Medicamentului. În ultimele săptămâni, instituţia a confiscat de pe rafturile farmaciilor din întreaga ţară mai multe loturi de medicamente contrafăcute.

În mai multe farmacii din întreaga ţară, se găseşte la vânzare un medicament contrafăcut după originalul „Pegasys", substanţă destinată tratării hepatitei B şi C. Reprezentanţii Agenţiei Naţionale a Medicamentului atrag atenţia că falsul conţine, în loc de interferon, apă distilată şi glucoză şi, administrat pe o perioadă îndelungată, poate pune în pericol viaţa bolnavilor.

Marius Savu, directorul Agenţiei Naţionale a Medicamentului, a confiscat zeci de loturi de medicamente contrafăcute şi este îngrijorat că fenomenul a luat amploare.

"În farmacii se vând medicamente false. E vorba de cutii contrafăcute, prevăzute cu eticheta «Pegasys, soluţie injectabilă în seringă preumplută ». Tratamentul original conţine interferon şi este destinat bolnavilor de hepatită B şi C. Problema este că acela contrafăcut este în multe farmacii din România. După ce l-am studiat, am constatat că acesta conţine numai apă distilată şi glucoză. La primele utilizări, nu constituie un pericol, dar dacă bolnavul de hepatită continuă să-l folosească, îşi poate pune viaţa în pericol. Boala se agravează, pentru că nu este ţinută sub control cu medicamentele adecvate", ne-a declarat Marius Savu, directorul Agenţiei Naţionale a Medicamentului, pentru libertaea.ro.

Problema cea mai mare este că pacienţii nu-şi pot da seama, la prima vedere, că medicamentul este contrafăcut.

Abia când desigilează cutia pe care au cumpărat-o din farmacie pot sesiza că este un fals. Deocamdată, nu ştim cine este vinovat pentru acest lucru extrem de grav. Poliţia a început investigaţiile", a mai declarat Marius Savu pentru sursa citată.

Mergeţi la medic!

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii îi atenţionează pe bolnavii de hepatită să se adreseze de urgenţă medicului curant în cazul îţn care au folosit acest medicament.

Cei care folosesc produsul Pegasys soluţie injectabilă în seringă preumplută (peginterferon alfa-2a) în tratamentul curent, în cazul achiziţionării acestuia în ultimele două săptămâni, să se adreseze imediat medicului curant în vederea stabilirii conduitei terapeutice adecvate", recomandă Ministerul Sănătăţii.

Dacă descoperiţi un fals, sesizaţi de urgenţă poliţia!

pegasys fals si original

Sursa foto: libertatea.ro

Back To Top