Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

scoala soferiCei care nu şi-au luat, până acum, permisul de conducere trebuie să ştie că, din 13 noiembrie, vor intra în vigoare noi reguli pentru şcolile de şoferi, reguli care vor duce la scumpirea cursurilor.

De săptămâna viitoare, instructorii şi şcolile auto vor fi supuşi unor noi norme legislative care vor avea drept consecinţă scumpirea cursurilor de şoferi.

Ordinul 733/2013, al ministrului Transporturilor, a fost emis în luna mai, dar instructorilor auto li s-a dat un termen de şase luni pentru a se pune la punct. Iată care sunt noutăţile:

- Maşinile de şcoală trebuie să fie dotate cu DOUĂ camere de luat vederi (una să filmeze în interior, iar cealaltă spre exterior, traseul urmat), cu un sistem de poziţionare globală (GPS), iar toate informaţiile înregistrate trebuie să fie stocate pe suport electronic, pentru a fi păstrate pentru o perioadă de şase luni.

- Pentru a primi autorizaţii de funcţionare, instructorii trebuie să deţină spaţii adecvate procesului de învăţământ, să aibă un contract de prestări servicii cu o clinică medicală etc. Totodată, toţi cursanţii urmează să fie înregistraţi într-un Registru Naţional al Cursanţilor, pentru a împiedica examenele date „pe sub mână".

- Potrivit noilor norme, un instructor auto nu va avea voie să instruiască decât 7 cursanţi pe lună, ceea ce îl limitează foarte mult.

Reprezentanţii şcolilor auto susţin că toate aceste reguli vor duce la scumpirea cursurilor, mai ales la vehiculele de categorie mare. La categoria B, creşterea preţurilor va fi de aproximativ 200 de lei, însă, pe alte mijloace de transport, şcoala va putea costa şi 2.000 de lei, de la 1.000 sau 1.500 de lei, titrează cugetliber.ro.

Pentru că, potrivit noilor norme, un instructor auto nu va avea voie să instruiască decât 7 cursanţi pe lună, ceea ce îl limitează foarte mult. Şi atunci, nemaiavând voie să aibă mai mulţi cursanţi, va scumpi preţul la cei pe care-i va avea", ne-a declarat instructorul auto.

Back To Top