Categorie: Actual

rasp-ploiestiDeclaraţia a fost făcută, marţi seara, de către primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, în emisiunea Proces Verbal de la Will TV, emisiune moderată de Bogdan Enache.

Întrebat de moderator ce se întâmplă cu RASP, Iulian Bădescu a anunţat că se „gândeşte serios să desfiinţeze regia", titrează jurnalulph.ro.

„RASP se află într-o perioadă de tranziţie şi va urma o restructurare semnificativă. De fapt, mă gândesc serios să desfiinţez această regie care va rămâne fără obiect de activitate", a mai adăugat primarul Ploieştiului.

El a spus că staţia de epurare va fi preluată în administrare de către Apa Nova, conform contractului, iar din acel moment existenţa RASP nu prea se mai justifică.

„RASP se poate desfiinţa dacă reuşim la nivelul administraţiei publice ploieştene să generăm acele birouri care să permită monitorizarea serviciilor publice", a mai explicat Iulian Bădescu.

Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti are 102 salariaţi, împărţiţi în 23 de servicii şi birouri. Ei sunt şi singurii angajaţi ai administraţiei municipale care au beneficiat, în permanenţă, de bonuri de masă şi prime de vacanţă, chiar şi în condiţiile în care fosta guvernare a redus la maxim cheltuielile cu salariaţii din administraţia publică, mai relatează sursa citată

Back To Top