Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

filipineCrucea Roşie Română a lansat un apel umanitar de urgenţă în sprijinul victimelor taifunului Haiyan care a devastat Filipine.

În data de 8 noiembrie a.c., cel mai mare taifun înregistrat până acum a lovit regiunea centrală Visayas din Filipine, a provocat o tragedie umanitară de mari proporţii. Palo si Tacloban, (capitala provinciei Leyte), pe insula cu acelaşi nume, sunt printre oraşele cele mai afectate de taifunul Haiyan. Se estimează că au murit mii de oameni, însă distrugerea infrastructurii face dificilă stabilirea rapidă a daunelor şi a numărului exact al victimelor.

Rapoartele de până acum arată că aproximativ 9,5 milioane de persoane din care 4 milioane copii, din 40 de provincii au fost afectate de acest furtună, iar acum se luptă să supravieţuiască din cauza lipsei de hrană, adăpost şi apă potabilă.
Crucea Roşie Filipineză, în colaborare cu autorităţile naţionale, au luat măsuri imediate pentru a asigura operaţiunile de salvare şi distribuire a de materiale de primă necesitate către populaţie.
Richard Gordon, directorul Crucii Roşii Filipineze, a declarat că „Există oameni morţi peste tot, distrugeri enorme. Este un haos absolut, dar sperăm că situaţia se va îmbunătăţi odată cu sosirea, încetul cu încetul, a necesităţilor de bază în toate domeniile".

Pentru a susţine operaţiunile de ajutorare imediată a victimelor acestui dezastru umanitar, Cruce Roşie Română lansează Apelul umanitar de Urgenţă „Ajutor pentru Filipine". Campania constă în colectarea de fonduri online şi direct, în conturile deschise special pentru acest apel.

Sumele colectate vor fi donate spre a fi utilizate de către Cruce Roşie Filipineză pentru susţinerea ajutorului de primă necesitate şi se vor concentra pe adăposturi temporare, restabilirea furnizării apei potabile şi a facilităţilor sanitare, precum şi oferirea de asistenţă medicală şi suport psihologic populaţiei afectate.

Invităm pe toţi cei care vor să sprijine acest apel umanitar, companii, oameni de afaceri, organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale, să doneze bani în conturile Crucii Roşii Române.

Pentru donaţii online se poate accesa site-ul www.crucearosie.ro. Conturile speciale, în care pot fi depuse contribuţiile în bani, sunt deschise la BRD, Agenţia Piaţa Romană:

LEI: RO36BRDE410SV29647144100
EURO: RO33BRDE410SV06871604100

Filipine a fost lovită de mai multe dezastre în ultimele luni, inclusiv un cutremur de 7,2 magnitudine în Bohol şi taifunuri şi inundaţii în Luzon.

Pentru informaţii suplimentare, contactaţi: Nadia Lazăr, Coordonator media, tel: 0748 238 024

Back To Top