Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

maternitate-ploiestiCaz fără precedent la Spitalul de Obstetrică Ginecologie din Ploieşti! Două cadre medicale s-au luat la bătaie în incinta spitalului, titrează stopinfractori.ro, în exclusivitate.

Protagonistele scandalului sunt doctorii Iuliana Bîlgă, fostul director medical al Maternităţii, şi Lenuţa Luchian, soţia parlamentarului Ion Luchian, preşedintele Comisiei de Sănătate din Senatul României, mai relatează sursa citată.
Scandalul, potrivit surselor noastre, a început după ce doctoriţa Luchian i-a spus doctoriţei Bîlgă „nu te mai vreau în spitalul meu". După un schimb de replici, cele două cadre medicale au sărit la bătaie.
În urma incidentului, fostul director medical Bîlgă s-a ales cu mai multe zgârieturi pe faţă iar doctoriţa Luchian cu semne de strangulare pe gât.
Scandalul nu a fost raportat la Poliţie, în schimb fiecare doctoriţă şi-a chemat câte un medic legist pentru a constata rănile.

Back To Top