Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

adapost caini ploiestiGuvernul a amânat aprobarea normelor de aplicare a legii privind eutanasierea câinilor fără stăpân. Motivul este că trei ministere nu au avizat încă proiectul.

Pentru aprobarea normelor de aplicare a legii care permite eutanasierea câinilor fără stăpân este nevoie de avize de la mai multe ministere, dar încă mai lipsesc trei dintre ele, de la Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Dezvoltării şi Ministerul Justiţiei, titrează digi24.ro.

Astfel, proiectul rămâne în dezbatere publică până săptămâna viitoare, când va fi supus din nou aprobării în şedinţa de Guvern.

Legea care permite eutanasierea animalelor fără stăpân a fost adoptată în urmă cu două luni. Opinii publice asupra acestor prevederi sunt împărţite, iar reprezentanţii ONG-urilor pentru protecţţia animalelor cer să fie lămurite modalităţile prin care vor fi eutanasiate animalele.

În plus, spun că din norme lipsesc prevederi importante cum ar fi: măsurile de verificare a adopţiilor fictive, prevenirea abandonului şi transparenţa procesului de gestionare a maidanezilor, mai relatează sursa citată.
Pentru a linişti spiritele, Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară a inclus în lege prevederi care permit adopţia la distanţă.

Back To Top