Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

scoala de politia campinaÎn urma unei plângeri făcute la Consiliul Naţional al Discriminării de către o candidată respinsă la Şcoala de Poliţie „Vasile Lascăr" din Câmpina, Ministerul Afacerilor Interne a fost amendat.

Decizia a fost luată în şedinţa din 20 noiembrie de către Colegiul director al CNCD şi prevede:

„3. Condiţionarea înscrierii în functie de înălţimea candidatului (femei -165 cm / bărbaţi 170 cm) la examenul de admitere la Şcoala de agenţi de poliţie „Vasile Lăscar" din Câmpina, constituie o faptă de discriminare indirectă, potrivit art. 2 alin. (3) coroborat cu art. 11 alin. (1) din O.G. 137/2000.

Sancţionarea Ministerului Afacerilor Interne cu amendă contravenţională în cuantum de 1.000 de lei.

Sancţionarea IPJ Argeş cu 1.000 de lei.

Hotărâre adoptată cu unanimitatea celor prezenţi".

Eleva a fost refuzată de către reprezentanţii Şcolii de Poliţie Câmpina, pentru că nu îndeplinea criteriul de înălţime (minimum 1,65 metri) şi a făcut plângere la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Această instituţie i-a dat dreptate tinerei şi a amendat MAI, ceea ce constituie o premieră.

În plângere, fata a spus că nu contează înălţimea unui poliţist, ci modul cum se implică şi acţionează.

OG 137/ 2000, la art. 2, se precizează că „Potrivit prezentei ordonanţe, prin discriminare se înţelege orice deosebire, excludere, restricţie sau preferinţă, pe bază de rasă, naţionalitate, etnie, limbă, religie, categorie socială, convingeri, sex, orientare sexuală, vârstă, handicap, boală cronică necontagioasă, infectare HIV, apartenenţa la o categorie defavorizată, precum şi orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrângerea, înlăturarea recunoaşterii, folosinţei sau exercitării, în condiţii de egalitate, a drepturilor omului si a libertăţilor fundamentale sau a drepturilor recunoscute de lege, în domeniul politic, economic, social si cultural sau în orice alte domenii ale vieţii publice".

Amenda variază între 200 şi 4000 de lei.

Sursa foto: max-media.ro

Back To Top