Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

femeie-din-Prahova-ucisa-in-AmericaUn român a îngrozit America, pentru că şi-a masacrat familia şi apoi a fugit. Bărbatul şi-a împuşcat unul din fii şi soţia. Singurul care a scăpat este mezinul. Soţia omorâtă provine din judeţul Prahova şi câştigase Loteria Vizelor.

După oribila crimă, ucigaşul s-a întors în România. A fost reţinut de poliţişti lângă Braşov şi urmează să fie trimis în Statele Unite, unde există un mandat de arestare pe numele său. Interesant este că ucigaşul a fost turnat la parchet de propria mamă, oripilată de cele întâmplate, titrează max-media.

Camil şi Emilia Mătase (nume de fată Barbu) au plecat cu mai mulţi ani în urmă în SUA, spun rudele celor doi, deşi aveau şi în România o viaţă îndestulată. El era din Braşov, în timp ce soţia provine din comuna prahoveană Măneciu, sat Gheaba, fiind rudă cu viceprimarul actual.

„Era o verişoară mai îndepărtată, de gradul al doilea. Din Măneciu Ungureni, de fel. Nu ştiu foarte multe detalii despre viaţa sa, nu eram foarte apropiaţi", ne-a declarat viceprimarul din Măneciu, Mihail Barbu.

Cei doi se stabilieră cu mai mulţi ani în urmă în statul Texas, după ce au câştigat Loteria Vizelor. Aveau împreună doi fii, de 17, respectiv 26 de ani.

Potrivit unor surse apropiate familiei, comportamentul bărbatului s-a schimbat după ce a aderat la o sectă din Texas, mai relatează sursa citată.

Crima a avut loc săptămâna trecută în casa familiei, iar bărbatul a venit în România şi i-a povestit totul mamei sale. Mama bărbatului a fost cea care l-a denunţat la parchet, iar anchetatorii au anunţat autorităţile americane.

Back To Top