Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

greva japoneza spitaleLa greva japoneză de luni dimineaţă nu au participat nici jumătate dintre agajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

„Între orele 08.00 şi 10.00, au coborât cam 100 de persoane: îngrijitoare, infirmiere, asistente şi medici. Există secţii unde, din lipsă de personal, angajaţii prezenţi nu au putut participa la grevă pentru că au fost nevoiţi să asigure urgenţele. Este cazul secţiilor de cardiologie, neurologie, de la Unitatea de Primiri Urgenţe nici nu s-a pus problema să participe cineva pentru că mulţi dintre pacienţii veniţi la cabinetele din Ambulatoriu au preferat să aştepte la UPU în loc să aştepte să se termine protestul. Deci, întreruperea activităţii s-a desfăşurat cu respectarea obligaţiilor legale şi umane de a asigura urgenţele", ne-a declarat Luminiţa Gologan, preşedintele Sindicatului Sanitas Prahova.

Totuşi, cei care au putut „evada" din obligaţiile de maximă prioritate au purtat banderole albe şi tricolore şi au reamintit revendicările pentru care s-au mobilizat în acest protest. „Cerem creşteri saklariale pentru toate categoriile de angajaţi, nu doar pentru medicii rezidenţi. Suntem de acord că aceşti medici aveau salariul cât al unei îngrijitoare, însă dacă numai pentru ei sunt aprobate aceste creşyteri, atunci rezidenţii vor primi aceiaşi bani ca specialiştii şi, din nou, acest lucru nu este corect. Mai dorim negocierea Contractului Colectiv de Muncă în sectorul sănătăţii, menţinerea statutului spitalelor publice, nu transformarea lor în ONG-uri sau SRL-uri, dar şi deblocarea posturilor în Sănătate pentru acum muncim un singur angajat cât pentru doi", ne-a mai detaliat Luminiţa Gologan.
O revendicare de ultimă oră se referă la sporurile salariale. „În luna noiembrie a fost aprobată ordonanţa 103 care prevede îngheţarea salariilor pentru bugetari în 2014, dar şi pierderea sporului de 100% pentru orele lucrate sâmbăta, duminica şi în timpul sărbătorilor legale, ceea ce contravine Codului Muncii, cât şi oricărei legislaţii în vigoare", a mai adăugat preşedintele Sanitas Prahova.
În cazul în care negocierile desfăşurate luni, între reprezentanţii Coaliţiei Profesioniştilor din Sănătate şi cei ai Ministerului de resort, vor eşua, salariaţii din domeniu vor declanşa greva generală pe data de 18 decembrie.

Back To Top