Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

arestat mascatiPeste 100 de suspecți, printre care doctori și angajați de la permise auto au fost aduși, luni, la audieri la Poliție, potrivit România TV. Doctorii sunt acuzați că îi declarau apţi pe candidaţii la obţinerea permisului, fără ca aceştia să fie supuşi examinării medicale.

IPJ Gorj au împărţit peste 100 de citaţii la persoanele din judeţ bănuite că ar avea legatură cu mafia permiselor auto. În urmă cu două săptămâni, ofiţerii de la DIICOT au descins în peste 30 de locaţii, acţiune în care au reţinut şi mai mulţi medici, asistente medicale, dar şi doi poliţişti din cadrul Serviciului permise auto din Târgu Jiu. Autorităţile au informaţii că ar exista o adevărată reţea de falsificare a fişelor medicale, în scopul obţinerii permisului auto. Cel puţin 10 persoane se află în arestul Poliţie Capitalei. Acestea au făcut recurs la Tribunalul Bucureşti şi la Curtea de Apel Bucureşti, însă magistraţii le-au respins cererile de eliberare.

Back To Top