Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Baile-FelixGuvernul Ponta a aprobat exploatarea gazelor de şist în zona staţiunii de interes naţional Băile Felix, cunoscută în toată lumea pentru izvoarele cu apă termală.

Decizia de exploatare a gazelor de şist în zonă a fost publicată vineri, în Monitorul Oficial. Potrivit hotărârii, guvernul a aprobat acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul 3 Băile Felix de către East West Petroleum Corporation, o companie canadiană cu operaţiuni în Statele Unite ale Americii, India, Noua Zeelandă şi Maroc, titrează realitatea.net.

Iată ce conţine HG:

Articolul 1

Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre._____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

Articolul 2

Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României.

Aceeaşi companie a mai obţinut acordul guvernului pentru exploatarea gazelor de şist în perimetrele 8 Biled şi 7 Periam din judeţul Timiş, mai relatează sursa citată.

Operaţiunile de explorare-exploatare încep odată cu publicarea în Monitorul Oficial.

Back To Top