Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pacient accident rutierRomânia este prima ţară din Europa care, prin Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS), a pregătit infrastructura pentru serviciul de urgenţă eCall. Din ianuarie 2014, românii îşi pot instala în maşini dispozitive care vor apela numărul de urgenţă 112 atunci când autovehiculul este implicat într-un accident. În acelaşi timp, spitalele româneşti, cele care primesc pacienţii din accidentele rutiere, abia au cu ce să îşi trateze pacienţii.

Dispozitivele eCall de apelare automată în caz de accident a serviciului unic de urgenţă 112 vor costa între 50 şi 100 de euro, iar pe aceste aparate se va putea folosi orice tip de cartelă. Ele pot fi simple, sau pot beneficia de accesorii ca microfon ori cameră video, titrează Mediafax.

Dispozitivul foloseşte senzori, accelerometru sau giroscop. Astfel, dacă viteza unei maşini scade într-un interval foarte scurt de timp de la 100 km/h la 10 km/h, dispozitivul „înţelege" că s-a produs un accident şi se activează. Apelul este preluat de dispecerat, iar dispozitivul transmite datele despre locul în care s-a produs accidentul şi numărul de pasageri.

În realitate, însă, chiar dacă dispozitivele au salvat viaţa parasagerilor, pericolul nu a trecut pentru victime. Odată aduşi la spital, pacienţii se confruntă cu lipsa medicamentelor, cu indolenţa angajaţilor, cu mizeria, gândacii şi alte neajunsuri ale unităţilor medicale cu paturi dintr-un sistem de Sănătate al extremelor.

Back To Top