Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

mocirla centruPrima zăpadă din acest sezon nu le-a adus ploieştenilor mare bucurie, ci motiv de enervare dis-de-dimineaţă. Ploieştiul ca o mocirlă se poate spune despre municipiul prahovean în care oamenii trebuie să intre până la genunchi în bălţi şi să facă adevărate slalomuri printre tranşeele de zăpadă murdară şi lacurile care s-au format în staţiile de autobuz.

Singurele care şi-au curăţat zăpada din faţa uşilor sunt firmele private care şi-au trimis, la primele ore, angajaţii să descopere trotuarul măcar în dreptul magazinelor. În rest, ploieştenii nu au prea multe motive să fie mulţumiţi.
În timp ce municipalitatea se pregăteşte să aprobe scumpirea biletelor de autobuz, oamenii de rând sunt nevoiţi să suporte, pe lângă umilinţa din partea şoferilor nesimţiţi care se avântă cu toată viteza prin bălţile din imediata apropiere a staţiilor, şi umilinţa de a traversa ditamai mocirlele până la scările mijloacelor de transport în comun. Pentru a nu deteriora autovehiculele şi aşa vechi, şoferii RATP preferă să oprească la peste un metru distanţă de trotuar, astfel încât ploieşteanul de rând să simtă din toată inima cum e să vină iarna în oraş.

Iată câteva imagini de astăzi dimineaţă, din centrul Ploieştiului. Noi le recomandăm aleşilor oraşului să se plimbe o jumătate de oră pe străzi, ca să ia „pulsul" realităţii.

GALERIE FOTO

PRIMA ZAPADA PARC

ZAPADA TROTUAR

trotuar centru ploiesti

trecatori trotuar ploiesti

centru ploiesti

statie autobuz  galerii comerciale

calatori statie autobuz

zapada strada-trotuar

mocirla centru

mocirla statie autobuz

autobuz ploiesti

Back To Top