Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

copii la masaNicolae Bănicioiu, ministrul Tineretului şi Sportului, a declarat, marţi, că, începând cu anul 2014, se va introduce în sistemul de învăţământ o oră pentru igiena alimentară şi prim ajutor.

„Este necesară o oră de educaţie sanitară în şcolile din România, se va introduce o oră de igienă alimentară şi prim ajutor începând cu anul 2014", a spus Nicolae Bănicioiu, în cadrul mesei rotunde cu titlul „Minte sănătoasă în corp sănătos. Împreună pentru prevenirea obezităţii infantile", citat de Agerpres.

„România se află pe locul trei la nivel european în ceea ce priveşte obezitatea infantilă. Pentru asta trebuie schimbat modul de alimentare. Trebuie să oferim soluţii în acest sens. De multe ori, se merge pe un considerent greşit, că acel copil care este mai gras este mai sănătos. Alimentele de tip fast-food ori prea multă patiserie sunt factori de alterare a sănătăţii", a mai precizat Nicolae Bănicioiu.

Prezent la eveniment, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a menţionat că, din 2014, va fi introdus gradual, în şcoli, sistemul cu patru ore de educaţie fizică. „Pe de altă parte, este necesară o educaţie privind riscurile consumului de alcool, droguri sau utilizarea în exces a noilor tehnologii. Alte elemente necesare sunt o mai atentă monitorizare a elevilor şi implicarea părinţilor în procesul de schimbare a alimentaţiei actuale", a mai precizat ministrul.

Europarlamentarul Daciana Sârbu, reprezentanta Asociaţiei Şcoală pentru Sănătate, a propus constituirea unui grup de lucru pentru modificarea meniurilor la nivelul grădiniţelor. „Educaţia nutriţională trebuie să fie făcută în primul rând prin intermediul părinţilor şi educatorilor", a spus Daciana Sârbu.

Back To Top