Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

imigrantiPremierul britanic, David Cameron, a anunţat, marţi seara, măsuri dure împotriva aşa-numitului „turism pentru beneficii sociale", afirmând că imigranţii din cadrul UE nu vor putea să pretindă sprijin din partea contribuabililor pe termen nelimitat.

Potrivit premierului britanic, normele de eligibilitate pentru ajutoarele de şomaj vor fi înăsprite, iar accesul la locuinţe sociale va fi limitat, relatează BBC News Online, citat de Mediafax.

Premierul a declarat, de asemenea, că cetăţenii britanici sunt „profund îngrijoraţi" de nivelul imigraţiei provenind din România şi Bulgaria. El a pus sub semnul întrebării şi principiul libertăţii de circulaţie în cadrul UE, precizând că acest drept nu poate fi „necondiţionat".

IATĂ RESTRICŢIILE:

- noii imigranţi nu vor primi ajutoare de şomaj în primele trei luni;
- plăţile vor fi oprite după şase luni, excepţie făcând situatia în care aceştia au o şansă „reală" de a se angaja;
- obişnuitul „test pentru locuinţă" pentru a stabili eligibilitatea pentru beneficii va fi înăsprit şi va fi introdus un prag minim pentru venituri;
- cei care nu îşi caută de muncă vor fi expulzaţi şi nu se vor putea întoarce mai devreme de 12 luni;
- amenzile pentru angajatorii care nu plătesc salariul minim vor creşte de patru ori.

„Schimbăm normele pentru ca nimeni să nu poată veni în această ţară şi să aştepte să primească ajutoare sociale imediat", a declarat premierul britanic pentru Financial Times.

Liberal-democraţii britanici au afirmat că schimbările „sensibile" vor „reinstaura încrederea" în sistemul de imigraţie şi vor „asigura că dreptul la muncă nu înseamnă neapărat dreptul de a pretinde" beneficii.

Lucrătorii români şi bulgari au fost supuşi unor restricţii pe piaţa muncii din Marea Britanie de la aderarea ţărilor lor la UE în 2007, iar aceste măsuri cu caracter de tranziţie vor expira la sfârşitul anului.

Ministrul român de Externe, Titus Corlăţean, îl îndeamnă pe premierul Marii Britanii, David Cameron, să respingă atitudinile „xenofobe, populiste şi uneori rasiste" promovate de unii politicieni britanici în privinţa imigranţilor români, subliniind că Marea Britanie nu este singura ţară membră UE care elimină restricţiile la 1 ianuarie 2014.

Back To Top