Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

generali trecuti in rezervaZeci de generali cu funcţii de conducere din Ministerul Apărării Naţionale au fost trecuţi în rezervă de preşedintele Traian Băsescu. Aceştia au îndeplinit vârsta de pensionare, iar mandatele lor nu au mai fost prelungite.

Decretul a fost semnat de preşedintele Traian Băsescu, la cererea MApN.

Potrivit Realitatea TV, generalii au împlinit vârsta de pensionare (55 de ani), iar mandatul lor nu a mai fost prelungit, aşa cum permite legea.

Mulţi dintre aceştia erau şefi în cadrul Statului Major al Forţelor Navale sau Aeriene dar şi directori din MApN. În locul lor, vor activa, până la numirea altor titulari pe post, locţiitorii acestora.

Este pentru prima dată când un număr atât de mare de generali a fost trecuţi în rezervă prin pensionare, mai informează sursa citată.

Potrivit Legii statutului cadrelor militare, militarii care au împlinit vârsta de pensionare mai pot rămâne pe post dacă, la fiecare şase luni, li se prelungeşte mandatul, prin decizia ministrului Apărării Naţionale.

Limitele de vârstă în grad până la care cadrele militare în rezerva pot fi menţinute în evidenţă sunt de 55 de ani pentru clasa I, 60 de ani pentru clasa a II-a şi 63 de ani pentru clasa a III-a.

LISTA GENRALILOR TRECUŢI ÎN REZEVĂ JOI, 28 noiembrie 2013

Sursa: realitatea.net

Back To Top