Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

heroinaConform digi24.ro, numărul de cazuri de hepatită şi HIV a crescut îngrijorător. Până în iunie, consumatorii de droguri primeau seringi de unică folosinţă printr-un program, dar când banii europeni nu au mai venit, nici statul nu a mai dat fonduri.
Creşterea numărului de cazuri este semnificativă: hepatită B 24%, hepatita C 82,4% faţă de anul precedent. Iar în cazul HIV, s-a înregistrat o creştere de 25% în rândul consumatorilor de droguri.
Programul naţional de distribuire a seringilor de unică folosinţă în zonele cu prevalenţă de consum a funcţionat cu finanţare europeană în primii ani. După 2011, statul a preluat o parte dintre sarcini. Din vară însă, aceste seringi nu au mai fost distribuite. În iunie, ONG-urile au organizat şi un protest public.

Cel puţin acum, consumatorii de droguri nu mai fac risipă, aruncând pe jos, la întâmplare, seringa de unică folosinţă cu tot cu ac.

Back To Top