Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

cj phLuni, 2 decembrie 2013, ora 15.00, la Sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ, are loc sedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Prahova. VEZI CE VOR VOTA CONSILIERII JUDEŢENI.

În şedinţa de astăzi, consilierii locali au doar două proiuecte pe ordinea de zi. Primul se referă la rectificarea bugetului propriu al judeţului şi a bugetului Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova pe anul 2013, ca urmare a suplimentării sumelor alocate de la bugetul de stat pentru plata drepturilor persoanelor cu handicap.

Cel de-al doilea proiect priveşte asocierea judeţului Prahova cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova, în vederea finanţării campaniei „STOP VIOLENŢEI ŞI DISCRIMINĂRII ÎN ŞCOLI!", precum şi alocarea unor sume din bugetul judeţului pe anul 2013 Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în vederea finanţării campaniei „ÎMPREUNĂ ÎMPOTRIVA CRIMINALITĂŢII!"

VEZI AMĂNUNTE AICI

Back To Top