Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

vaccinare antigripalaA început distribuirea dozelor de vaccin antigripal în Prahova. Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică, cabinetele vor primi 10% din numărul de vaccinuri solicitat.

La finalul săptămânii trecute, DSP Prahova a primit 21.000 de doze de vaccin antigripal de sezon pentru campania de imunizare gratuită. „Vineri, au fost distribuite 5.000 de doze de vaccin dintre care 4.000 către spitale pentru personalul medical, sanitar şi auxiliar şi 1.000 pentru angajaţii şi beneficiarii instituţiilor de octrotire socială din Prahova. Restul de doze va fi distribuit, în această săptămână, către medicii de familie, reprezentând 10% din cantitatea solicitată", ne-a declarat dr. Decebal Dan, purtător de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Prahova.

Doctorii susţin că pacienţii sunt foarte interesaţi de vaccinarea antigripală gratuită, cei mai conştiincioşi fiind, ca de obicei, pensionarii, ei având şi riscul cel mai mare de a contacta gripa cu efecte severe din cauza afecţiunilor cardiovasculare.
În farmacii, vaccinul antigripal pentru cei care nu beneficiază de imnunizare gratuită ajunge la 25 de lei.

Back To Top