Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

targ-de-craciunPrimăria municipiului Ploieşti organizează, până pe 29 decembrie 2013, Târgul de Crăciun, în zona pietonală din centrul civic.

Peste 25 de căsuţe găzduiesc deja comercianţi care au adus cadouri de Crăciun şi produse tradiţionale de sărbători, vin fiert, mere coapte, castane prăjite şi multe alte bunătăţi.

În zona Târgului de Crăciun a fost amplasată o scenă unde, în fiecare seară, începând cu ora 17.00, se desfăşoară un program artistic: concerte de colinde ale elevilor din şcolile şi liceele ploieştene, coruri de copii de la Casa de Cultură „I.L. Caragiale" a Municipiului Ploieşti şi ansambluri artistice de la Palatul Copiilor, spectacole de teatru pentru copii, momente muzicale susţinute de artiştii Teatrului „Toma Caragiu", ai Filarmonicii „Paul Constantinescu" şi ai Casei de Cultură „I. L. Caragiale".

O noutate în acest an o constituie Atelierele lui Moş Crăciun, o iniţiativă prin care copiii vor învăţa cum se realizează felicitările sau decoraţiunile de Crăciun. În foaierul Teatrului „Toma Caragiu", în perioada 9-17 decembrie 2013, între orele 09.30-11.30, micuţii se vor întâlni cu artişti plastici care îi vor iniţia în artele decorative.

Aprinderea iluminatului de sărbători şi venirea lui Moş Nicolae va avea loc în seara de 5 decembrie 2013, cu începere de la ora 17.00. Seara va fi presărată cu concerte de colinde, dar şi cu un recital susţinut de Cezar Ouatu - The Voice. După aprinderea luminilor de sărbători, copiii vor putea urmări un spectacol de teatru pentru ei şi vor primi cadouri din partea lui Moş Nicolae.

Seara de 24 decembrie va fi o seară magică de Crăciun, iar cei prezenţi la Târgul de Crăciun vor putea asculta un concert de colinde.

Back To Top