Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

accidentÎn această dimineaţă, în jurul orei 6.30, a avut loc un accident de circulaţie în zona Ploieşti Shopping City, în care au fost implicate un TIR şi un autoturism Opel.
Şoferul campionului înmatriculat în judeţul Argeş nu a respectat indicatul STOP la ieşirea în DN1A şi a tăiat faţa maşinii care circula regulamentar.

În ultimul moment, conducătorul autoturismului a reuşit să ia de volan dreapta, pentru a evita să intre sub remorca TIR-ului, ajungând, în schimb, în roţile din spate ale acestuia. Impactul a fost deosebit de puternic. În Opel se aflau şoferul şi soţia acestuia, salvaţi de airbag-uri. Femeia a fost cea care a avut mai mult de suferit, fiind transportată la Spitalul Judeţean în stare de inconştienţă. Şi-a revenit ulterior graţie intervenţiei prompte a medicilor.
Şoferul TIR-ului, vinovat de producerea accidentului, era în stare de şoc. Acesta a spus după accident că a văzut autoturismul, dar a crezut că are timp să treacă!
Accidentul din zona de nord a Ploieştiului pune încă o dată problema atitudinii din trafic a conducătorilor de autovehicule de mare tonaj. Probabil mulţi dintre dumneavoastră aţi fost martorii unor manevre similare pe care le efectuează şoferii de camioane şi autobuze, ştiindu-se protejaţi de maşina în care se află! De asemenea, una dintre cauze o reprezintă infrastructura care nu face faţă traficului tot mai intens, existând foarte multe cazuri în care conducătorii auto îşi pierd răbdarea şi forţează pătrunderea pe arterele principale.
Asta nu înseamnă că cei care nu respectă normele elementare de circulaţie sunt mai puţin vinovaţi. De altfel, conform unor martori, autorul accidentului a fost aspru criticat de poliţiştii care i-au reproşat exact cazurile din ce în ce mai dese în care şoferii de camioane riscă viaţa celorlalţi participanţi la trafic.

Back To Top