Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

cod galben ninsori19 judeţe se află sub cod galben de ninsori şi viscol! Meteorologii au emis această avertizare valabilă de vineri dimineaţa până sâmbătă dupa-amiaza, în nordul, estul, centrul şi vestul ţării.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, de vineri, ora 06.00, până sâmbătă, la ora 14.00, în zona de munte va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă, în prima parte a zilei în Munţii Apuseni şi în Carpaţii Orientali, apoi şi în celelalte masive, transmite Mediafax.

Vântul va avea intensificări cu rafale de peste 70 de kilometri pe oră, iar pe crestele înalte de peste 100 de kilometri pe oră, viscolind zăpada.

Avertizarea cod galben de ninsori şi viscol a fost emisă pentru judeţele: Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Caraş-Severin, Hunedoara, Alba, Cluj, Bihor şi Sălaj.

ANM a precizat că intensificări ale vântului vor fi şi în zonele mai joase de relief, din regiunile intracarpatice, dar la cote mai reduse (55 - 60 de kilometri pe oră), iar ninsorile, slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restrânse.

Back To Top