Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

iluminat ornamental ploiestiÎn această seară, primarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, va aprinde luminile de sărbători, împreună cu mai mulţi copii. Iată ce mai este de văzut în centrul oraşului diseară.

Pe scena amplasată la Târgul de Crăciun, amenajat în zona pietonalului din centrul civic al Ploieştiului, corurile de Palatul Copiilor vor susţine mai multe concerte de colinde, dar ploieştenii au ocazia să-l revadă pe contratenorul Cezar Ouatu într-un recital dedicat Crăciunului, imediat după aprinderea instalaţiilor de lumini ornamentale, programată pentru ora 18.00. Nu va lipsi nici focul de artificii, iar pentru cei mici, actorii Teatrului pentru copii „Ciufulici" vor juca piesa „Vine, Vine... Caragiale!".
Seara se va încheia cu sosirea lui Moş Nicolae care va aduce surprize pentru cei mici.

În fiecare seară, până pe 29 decembrie, pe scena din zona Târgului de Crăciun, începând cu orele 17.00, se desfăşoară programe artistice: concerte de colinde ale elevilor din şcolile şi liceele din Ploieşti, coruri de copii de la Casa de Cultură „I. L. Caragiale", ansambluri artistice de la Palatul Copiilor, spectacole de teatru pentru copii oferite de artiştii Teatrului „Toma Caragiu", dar şi momente muzicale susţinute de artiştii Filarmonicii „Paul Constantinescu" şi ai Casei de Cultură „I. L. Caragiale".

Nu uitaţi de „Atelierele lui Moş Crăciun", o iniţiativă prin care copiii învaţă de la artiştii plastici cum se realizează decoraţiunile de sărbători.

Back To Top