Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

brad fantana ploiestiPrimarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, a aprins, aseară, luminile de sărbători ale oraşului, înconjurat de copii, dar şi de oficialităţi ale judeţului. Iar ca să mulţumească pe toată lumea, angajaţii Primăriei au împodobit, ieri, un brad natural, pe ultima sută de metri înainte de momentul festiv.

Înainte de aprinderea luminilor de sărbători, pe scena din centrul civic au urcat Romeo Zaharia care a animat atmosfera, apoi contratenorul Cezar Ouatu i-a uimit pe ploieşteni cu vocea sa, de data aceasta dedicându-le două colinde.
După momentul aprinderii luminilor, ploieştenii s-au bucurat de focul de artificii, iar mulţimea s-a îndreptat către fântâna arteziană din centrul oraşului, ca să se fotografieze cu bradul artificial împodobit cu instalaţii luminoase.
În faţa Palatului Administrativ, a fost împodobit şi un brad natural, semn că reprezentanţii Primăriei şi-au însuşit criticile privind kich-ul din parcul central al oraşului.

GALERIE FOTO

cezar ouatu

moment festiv aprindere lumini

aprindere lumini

artificii

foc artificii ploiesti

centru ploiesti

brad fantana ploiesti

Back To Top