Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

strambeanuManagerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Adrian Strâmbeanu, a demisionat din funcţie în această dimineaţă. Ancheta Ministerului Sănătăţii la unitatea sanitară continuă.

Raed Arafat, şeful comisiei Ministerului Sănătăţii, care realizează, în această perioadă, o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a cerut Consiliului Judeţean Prahova suspendarea din funcţie a managerului unităţii sanitare, Adrian Strâmbeanu, dar măsura nu a fost posibilă pentru că nu exista cale legală, conform reprezentanţilor CJ care citează contractul de management al fostului director.

Astăzi, Adrian Strâmbeanu a ales să demisioneze, în urma scandalului de la Spitalul Judeţean, deşi mandatul i se termina oricum pe 14 decembrie.

Tot astăzi, la Consiliul Judeţean Prahova, a avut loc o şedinţă cu mai mulţi medici din spital.

În acest timp, ancheta continuă în unitatea medicală, urmând ca la terminarea verificărilor administrative şi economice, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii să ofere concluziile finale.

UPDATE: CJ Prahova a publicat un comunicat de presă legat de acest subiect.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, domnul Adrian Strâmbeanu, a solicitat vineri, 6 decembrie 2013, preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, domnul Mircea Cosma, încetarea contractului de management prin acordul părţilor, pentru detensionarea situaţiei apărute la unitatea medicală din judeţul Prahova.

Solicitarea de încetare a relaţiilor contractuale se bazează pe prevederile art. 22, litera c din Contractul de management nr. 19467/14 decembrie 2010 şi întră în vigoare începând cu data de 6 decembrie 2013.

Prin dispoziţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, începând de astăzi, managerul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti a fost numit dr. Puşcariu Florin, medic primar chirurgie generală, în prezent director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Numirea este valabilă până la scoaterea şi ocuparea postului prin concurs, într-un interval care nu va depăşi 90 de zile.

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, domnul Mircea Cosma, a declarat că rezultatele verificărilor realizate în prezent la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti de Ministerul Sănătăţii vor face obiectul unei analize extinse în cadrul Consiliului Judeţean Prahova.  Prin această procedură, vor fi dispuse măsurile ce se impun pentru remedierea eventualelor neajunsuri care vor fi semnalate.

 

Back To Top