Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

tiberiu pana„Elevul Anului" şi „Profesorul Anului" 2013 au fost premiaţi, ieri, la Şcoala Gimnazială „Henri Mathias Berthelot" din Ploieşti, de către primarul municipiului, Iulian Bădescu. Performanţele le-au adus, din partea Primăriei, câte 1.000 de lei.

profesorul anuluiElevul Anului este Tiberiu Pană, în prezent în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul" din Ploieşti. Tiberiu a fost obţinut, în anul şcolar 2012-2013, medalia de argint la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori din Iran, iar în ultimii ani a primit mai multe distincţii la olimpiadele naţionale de chimie. El este pasionat de ştiinţele naturii, iar după liceu vrea să urmeze facultate în Marea Britanie.

Premiul „Profesorul Anului" a fost acordat profesoarelor care l-au pregătit pe Tiberiu Pană pentru Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori. Florina Miricel (biologie), Adriana Radu (fizică) şi Elena Alexandrescu (chimie) au primit titlul mândre de elevul lor.

Back To Top