Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

penitenciar targsorVineri Penitenciarul de Femei Târgşor a organizat, la Muzeul Memorial „Nichita Stănescu" Ploieşti, o întâlnire de lucru cu reprezentanţi ai instituţiilor publice şi ai organizaţiilor neguvernamentale locale ce au ca obiect de activitate asistenţa persoanelor private de libertate.

 

La eveniment au participat reprezentanţi ai Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi ai Serviciului Educaţie şi Asistenţă Psihosocială din cadrul penitenciarului Târgşor, delegaţi ai instituţiilor publice (Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Prahova, Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Prahova) şi ai organizaţiilor neguvernamentale colaboratoare (Asociaţia de Sprijin Lazuri, Fundaţia Filadelfia, Biserica Betesda, Serviciul Umanitar pentru Penitenciare, Biserica Evanghelică, Asociaţia Poliţiştilor Creştini). Întâlnirea a avut drept scop stabilirea unui cadru comun de lucru între participanţii la discuţii, în vederea creşterii eficienţei intervenţiei recuperative a deţinuţilor, desfăşurate atât de specialiştii din cadrul unităţii de deţinere, cât şi de colaboratorii din partea comunităţii. Pentru succesul componentei de reintegrare socială a persoanelor private de libertate, este necesar concursul comunităţii locale, în dubla ei calitate: de partener al sistemului penitenciar şi de beneficiar al întregului proces de reinserţie socială. Eforturile utilizarea eficientă a timpului petrecut în spaţiul de detenţie, precum şi creşterea şanselor de incluziune socială a persoanelor care au executat pedepse privative de libertate.

 

Back To Top