Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

traian-basescu-declaratiiPreşedintele Traian Băsescu a declarat, la Palatul Cotroceni, că a promulgat bugetul asigurărilor de stat. Şeful statului a mai precizat că a luat notă de declaraţia premierului şi de informarea pe care i-a făcut-o anterior anunţului că este dispus să renunţe la acciza pe motorină, arătând că nu este un lucru care să îl satisfacă, dar arată că se poate „construi un dialog" în continuare, titrează Mediafax.

„Înţeleg că s-a dus dl Voinea să discute la Bruxelles, nu ştiu de ce, eu l-am informat şi pe comisarul Rehn", a declarat preşedintele.

„România şi-a îndeplinit obligaţia din tratat şi acesta e un motiv pentru care mă opun creşterii accizei. Noi am avut în anexa 7 din Tratatul de aderare un calendar pentru un anumit nivel al accizei. Pentru benzină, obligaţia asumată de România a fost să ajungă la 359 euro pe mia de litri pentru benzina fără plumb. Încă de la 1 ianuarie 2013, România avea o acciză de 259,59, cu 59 cenţi peste limita asumată", a justificat Traian Băsescu.

„ Nu cred în introducerea accizei, e destinată să creeze resurse electorale, voi continua discuţiile cu premierul şi mă bucură că un prim pas s-a făcut pentru că rămânerea pe poziţii nu duce nicăieri", a mai precizat preşedintele, luni seara.

Back To Top