Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

doctori spitaleÎn cursul zilei de joi, 12 decembrie, reprezentanţii Colegiului Medicilor Prahova au emis un apel către colegii din judeţ, prin care doctorii sunt chemaţi la solidaritate pentru recâştigarea încrederii pacienţilor în corpul de profesionişti medicali. De asemenea, Colegiul Medicilor îşi exprimă susţinerea pentru doctorii care lucrează la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, în condiţii dificile. Iată comunicatul integral.

„Scrisoare deschisă către medicii din judeţul Prahova

Stimaţi colegi,

Am dorit să exprimăm şi pe această cale sprijinul pentru medicii din Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, care îşi desfăşoară activitatea în condiţii total improprii.
Insecuritatea actului medical, determinată de lipsa medicamentelor, materialelor sanitare şi tehnologiei necesare şi desfăşurarea acesuia în condiţii igienico-sanitare deficitare şi în spaţii care necesită reparaţii capitale face ca personalul medical să îşi asume responsabilităţi excesive şi prejudiciază dreptul constituţional al pacienţilor la sănătate.
Colegiul Medicilor Prahova a fost invitat la acţiunea de control desfăşurată de Ministerul Sănătaţii, ocazie cu care s-au evidenţiat numeroase deficienţe în administrarea, organizarea şi comunicarea la nivelul spitalului. Este o situaţie gravă cu care se confruntă, din păcate, şi alte spitale din ţară şi aceasta este cauza pentru care una din revendicările protestelor recente ale Coaliţiei Profesioniştilor din Sistemul de Sănătate a fost „elaborarea unei legislaţii care să conducă la reorganizarea spitalelor publice pentru acordarea unor servicii medicale de calitate".
Stimaţi colegi, considerăm incorectă şi denigratoare blamarea medicilor din Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti – profesionişti de valoare – şi vă solicităm solidarizarea corpului medical prahovean pentru a reda încrederea pacienţilor în cea mai mare unitate sanitară din judeţ, locul unde se salvează zilnic vieţi prin efortul extraordinar de susţinut al colegilor noştri.
Încrederea face parte din actul medical.
Ea reprezintă speranţa suferindului şi determinarea vindecătorului.
Dacă, în condiţiile vitrege în care lucrăm, încrederea pacienţilor în profesionalismul şi dedicarea noastră se va pierde, vom pierde probabil şi nădejdea de a mai avea vreodată un sistem de sănătate sănătos.

Biroul Executiv al Colegiului Medicilor Prahova"

Back To Top