Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

presaAsociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România - APADOR-CH, ActiveWatch, Asociația pentru Tehnologie și Internet, Centrul pentru Jurnalism Independent protestează față de practicile antidemocratice adoptate și exersate de actuala majoritate parlamentară și cer public Președintelui României să nu promulge legea prin care, în mod clandestin, au fost reintroduse în Codul Penal infracțiunile de insultă și calomnie.

Amintim că în anul 2006, Parlamentul a hotărât abrogarea infracțiunilor de insultă și calomnie. În anul 2007, Curtea Constituțională a decis că infracțiunile de insultă și calomnie nu sunt abrogate, apoi, în anul 2010, Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât că infracțiunile de insultă și calomnie sunt abrogate, iar în anul 2013 Curtea Constituțională a decis din nou că infracțiunile de insultă și calomnie nu sunt abrogate.

Dezincriminarea insultei și calomniei a adus statului român felicitări din partea OSCE și a condus la creșterea rating-ului de țară în clasamente internaționale relevante, cum ar fi cel al Reporteri fără Frontiere.

Un articol interesant pe temă scris de jurnalista Simona Tache

Ce-au făcut infractorii din parlament, luni noapte, în timp ce noi dormeam

Ce-ați făcut luni noapte? Ați dormit, ca orice om normal, nu-i așa? Ca orice om normal, cu excepția infractorilor, evident, care, după cum știți, lucrează la adăpostul întunericului.

Bun, acum să vă spun ce-au făcut parlamentarii noștri, luni noapte. Au avut niște treabă cu Codul Penal, în care au reintrodus infracțiunile de insultă și calomnie. Nu, nu e glumă, au făcut-o noaptea, pe furiș, iar, ieri dimineață, mizeria a și fost adoptată în plen. Fără consultare publică, fără nimic. Asta înseamnă o întoarcere cu vreo 8 ani în urmă, o lovitură gravă la adresa libertății de exprimare și o încercare de a închide definitiv gura presei, atâta câtă mai e ea. Și nu numai a presei, pentru că orice cetățean care se va exprima pe rețelele sociale la adresa aleșilor va putea incriminat. Da, chiar și tu, cititorule!

Uite un exemplu la îndemână, așa, ca să facem haz de necaz: dacă legea trece de președinte, eu aș putea să intru rapid sub incidența Codului Penal pentru că i-am numit "infractori", în cele de mai sus, pe parlamentarii noștri care, în loc să legifereze pentru noi, cei care îi plătim, nu fac decât să-și asigure un context mai bun pentru hoțiile și jaful la care supun zilnic această țară (mă afund, deja i-am făcut și "hoți").

Blog Simona Tache

Back To Top