Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

mascati 2Anchetatorii au descins, miercuri dimineaţă, la un azil de bătrâni din Păuleşti (Prahova) care funcţiona ilegal şi unde aproximativ 37 de vârstnici erau ţinuţi în condiţii inumane, câte doi-trei în pat. Poliţiştii au descoperit un al doilea centru ilegal în care erau ţinuţi bătrâni, surse din rândul anchetatorilor afirmând că azilul este administrat de aceeaşi firmă care deţine şi căminul de la Păuleşti în care zeci de bătrâni erau ţinuţi în condiţii inumane, informează mediafax.ro

Comisarul Alexandru Cârdei de la CJPC Prahova, care participă la descinderile făcute la azilul din Păuleşti, a spus că bătrânii erau ţinuţi în condiţii "de neimaginat", iar mirosul de acolo era insuportabil.

El a spus că a găsit în căminul de la Păuleşti numeroase nereguli, de la mâncare fără etichete, până la găini vii ţinute într-o cadă de baie, mucegai pe jos, muşte moarte şi uscate rămase pe firele electrice şi în incinta în care se face mâncarea.

Reprezentantul CJPC Prahova a mai afirmat că, de asemenea, nu există un reţetar pentru prepararea hranei pentru bătrânii bolnavi, că niciunul dintre angajaţii care se ocupă de preparea hranei nu are carnet de sănătate, iar comisarii au găsit în incinta căminului 20 de kilograme de carne care nu are elemente de identificare, astfel că nu se poate şti de unde provine sau dacă este expirată.

"Pe jos este mucegai, mâncarea se face în aceeaşi incintă unde sunt depozitate vopseluri, pe firele electrice sunt muşte uscate, iar într-o cadă am găsit două găini vii", a afirmat Cârdei.

Întrebat dacă ştie care sunt sumele pe care le plăteau bătrânii pentru a fi ţinuţi în acest azil, el a spus că, din discuţiile pe care le-a avut cu poliţiştii, a înţeles că tariful lunar de persoană era de 1.000 de lei.
Integral, pe Mediafax

Back To Top