Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

eugen cristescuŞeful IPJ Prahova, Viorel Dosaru, l-a invitat pe jurnalistul Eugen Cristescu la sediul Poliţiei Prahova pentru a-i înmâna, personal, o scrisoare de felicitare pentru implicarea acestuia în cazul azilului ilegal de bătrâni descoperit în judeţul nostru. Reamintim că Eugen Cristescu (incomodph.ro) a dezvăluit situaţia îngrozitoarea în care se găseau câteva zeci de bătrâni într-un azil care funcţiona ilegal.

"Astăzi am avut parte de cea mai mare surpriză pe acest an. Poate chiar singura. Pe la orele 10.30 am fost sunat de către insp. Georgian Drăgan, unul dintre cei doi purtători de cuvânt ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova care m-a invitat la sediu. Nu mi-a spus pentru ce şi habar nu aveam care este scopul invitaţiei. Am ajuns acolo şi, de data aceasta, Raluca Brezeanu, celălalt purtător de cuvânt m-a primit şi mi-a înmânat un plic, în care se afla o scrisoare în care şeful IJP Prahova, Viorel Dosaru îmi adresa mulţumiri pentru implicarea în cazul "Azilul Groazei" - scrie Eugen Cristescu pe site-ul său.

Anchetatorii au descins, miercuri dimineaţă, la un azil de bătrâni din Păuleşti (Prahova) care funcţiona ilegal şi unde aproximativ 37 de vârstnici erau ţinuţi în condiţii inumane, câte doi-trei în pat. Poliţiştii au descoperit un al doilea centru ilegal în care erau ţinuţi bătrâni, surse din rândul anchetatorilor afirmând că azilul este administrat de aceeaşi firmă care deţine şi căminul de la Păuleşti în care zeci de bătrâni erau ţinuţi în condiţii inumane

Integral, scrisoarea Poliţiei Prahova click pe incomodph.ro

Back To Top