Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

 

Curtea de Apel PloiestiCurtea de Apel Ploieşti a respins, joi, cererea de liberare provizorie sub control judiciar depusă de fostul angajat al Secretariatului General al Guvernului, Marcel Păvăleanu, arestat preventiv într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, cu un prejudiciu de 35 de milioane de euro.

Magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au respins, joi, cererea lui Marcel Păvăleanu, fost preşedinte al PSD Plopeni şi fost angajat al Secretariatului General al Guvernului (SGG), de liberare sub control judiciar, soluţia pronunţată de judecători fiind prima hotărâre dată de această instanţă în acest an şi fiind definitivă, titrează mediafax.ro.

 

 

Fostul angajat al SGG Marcel Păvăleanu, arestat preventiv în luna octombrie 2013 alături de alte persoane într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu calculat de anchetatori la 35 de milioane de euro, a cerut pe data de 30 decembrie, Tribunalului Prahova liberarea sub control judiciar, iar o zi mai târziu judecătorii îi respingeau cererea ca fiind nefondată.

Back To Top