Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

posta-romanaPoşta Română, operator care prelucrează 75% din totalul trimiterilor poştale din România, a majorat de la 1 ianuarie 2014 tarifele serviciilor prestate pe piaţa liberă, cu procente cuprinse între 20% şi 120%. Cea mai mare majorare de tarife se aplică pentru închirierea de căsuţe poştale nenominale, amplasate în locaţii aparţinând reţelei poştale, de la 13,35 lei lunar la 30,00 lei lunar.
"Redefinirea ofertei tarifare, intrată în vigoare începând cu data de 01 ianuarie 2014, a avut ca obiect serviciile prestate de Poşta Română în afara sferei serviciului poştal universal (n.a pe piaţa liberă). Ultima modificare tarifară aferentă acestor tipuri de servicii poştale a avut loc la 01 ianuarie 2008. Noile tarife sunt determinate de evoluţia preţurilor la combustibili şi utilităţi cât şi a costurilor diverselor servicii, înregistrată în perioada 2008 - 2014", a declarat Dan Dumitrescu, purtatorul de cuvânt al Poştei Române.

Citeşte mai mult pe hotnews.ro

Back To Top